Existeixen més de 250 tipus de flors comestibles al món. Des de fa milers d’anys, moltes cultures incorporen algún ingredient d’aquest tipus en els seus plats. En la nostra cultura occidental, les flors comestibles més conegudes són les que procedeixen dels vegetals com el bròquil, la col, la carxofa, etc. Però també podem trobar flors més originals com poden ser els pensaments, els clavells, les margarides, els geranis aromàtics, les roses, les violetes, etc.
La importància de menjar pètals de flors, a més de l’estètica dels plats, jau en que són una font molt rica en vitamines A, B, C, D, E, K, entre d’altres. A més, contenen olis especials beneficiosos per l’organisme. Però s’han de seguir unes pautes molt rigoroses a l’hora d’escollir flors per cuinar ja que existeixen comestibles* però també tòxiques.
Introduint flors als nostres plats aportarem de manera natural sabors, olors i colors originals que els faran únics!

Doncs a menajr flors!! Molt interessant. Haurem de buscar receptes per internet i posar-nos al dia!!
ResponderEliminar